Uvjeti korištenja

Korištenjem Internet stranice Dječjeg vrtića Tratinčica Koprivnica (dalje u tekstu: DV Tratinčica) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima.

Korištenjem sadržaja ove web stranica korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

DV Tratinčica se u potpunosti odriče svake odgovornosti (I) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, (II) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za (III) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

DV Tratinčica zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

DV tratinčica nastoji održati sve funkcionalnosti prilikom posjeta Internet stranici, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

DV Tratinčica ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice DV Tratinčica ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Veličina fonta
Kontrast
Poveznice